Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας news
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας news

Η πρωτεύουσα της Αιτωλίας... Οι κάτοικοί του θεωρούν πώς εδώ κτυπά η καρδιά της ορεινής Τριχωνίδας... Μπορείτε να μας διαβάσετε και στο http://thermo-greece.blogspot.com/

ΠόρταλΦόρουμΕικονοθήκηΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση

"Θα τα έλεγε όλα στη γυναίκα μου! Θόλωσα ... Τη σκότωσα"

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
thermo_news
Admin
thermo_news

Αριθμός μηνυμάτων : 621
Ημερομηνία εγγραφής : 20/02/2008

"Θα τα έλεγε όλα στη γυναίκα μου! Θόλωσα ... Τη σκότωσα" Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: "Θα τα έλεγε όλα στη γυναίκα μου! Θόλωσα ... Τη σκότωσα"   "Θα τα έλεγε όλα στη γυναίκα μου! Θόλωσα ... Τη σκότωσα" Icon_minitimeΔευ Φεβ 01, 2010 11:14 am

"Θα τα έλεγε όλα στη γυναίκα μου! Θόλωσα ... Τη σκότωσα" XEIROPEDES-TZIN
«Μου είπε ότι ήταν έγκυος στο παιδί μου και με εκβίαζε να χωρίσω τη γυναίκα μου. Ηταν επίμονη και δεν με άφηνε ήσυχο να σκεφτώ. Φώναζε, έβριζε και έλεγε ότι θα τα πει όλα στη σύζυγό μου. Τότε θόλωσα... Πήρα την καραμπίνα και τη σκότωσα».

Με αυτά τα λόγια προσπάθησε ο 31χρονος άνδρας από το Αγρίνιο να εξηγήσει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στο να σκοτώσει με μια σφαίρα στον κρόταφο την 25χρονη γυναίκα, με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, και να πετάξει το άψυχο σώμα της στην αγροτική περιοχή Αγιος Ιωάννης, του δήμου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Ιδιαίτερα ψύχραιμος και δηλώνοντας μετανιωμένος για το αποτρόπαιο έγκλημά του, ο 31χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών ανέφερε στην κατάθεσή του: «Tην είχα γνωρίσει σε ένα μπαρ και είχαμε ερωτική σχέση. Εκείνη είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και είχε έρθει από την Καρδίτσα στο Αγρίνιο για να βρει δουλειά. Είχε και ένα παιδί αγνώστου πατρός. Ηξερε ότι ήμουν παντρεμένος και ότι έχω δύο παιδιά. Πριν από λίγο καιρό μού είπε ότι την είχα αφήσει έγκυο και ήθελε να κρατήσει το παιδί. Εγώ αρνήθηκα, αλλά εκείνη επέμενε να χωρίσω από τη γυναίκα μου για να παντρευτούμε και να είμαστε μαζί».

Ετσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, «το απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου βρεθήκαμε σε ένα καφενείο για να συζητήσουμε για μια ακόμη φορά. Να βρούμε λύση. Είχαμε πιει αρκετά και μπήκαμε στο αυτοκίνητο και κατευθυνθήκαμε προς τη Σκουρτού. Σταματήσαμε στην αγροτική περιοχή του Αγίου Ιωάννη για να μιλήσουμε ήρεμα και ήσυχα. Αλλά κουβέντα στην κουβέντα τσακωθήκαμε. Τότε πήρα την καραμπίνα την οποία είχα κλέψει στις 27 Δεκεμβρίου 2009 από την περιοχή Ματαράγκα και πάτησα τη σκανδάλη».

Το φονικό έγινε το απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, αλλά ο εντοπισμός του πτώματος της γυναίκας έγινε το πρωί της 17ης Ιανουαρίου από βοσκούς που βρέθηκαν στην περιοχή για κυνήγι. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το πτώμα έφερε διαμπερές τραύμα στη δεξιά κροταφική χώρα από πυροβόλο όπλο. Υστερα από συστηματικές έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, διαπιστώθηκε ότι η νεκρή ήταν 25χρονη Ελληνίδα που αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της.(Espressonews)
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://thermo.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας news :: Γενικά :: Τα νέα μας (Θέρμο-Αιτωλοακαρνανία-Ελλάδα)-
Μετάβαση σε: